Voorbereiden als toeschouwer

Bekijk wat er speciaal voor toeschouwers te doen is

Toeschouwers bij Skills The Finals zijn van harte welkom! Om wedstrijden te bekijken, kandidaten aan te moedigen, beroepen uit te testen bij de Play Your Skills activiteiten en gewoon om lekker rond te kijken. Hoe bereid je je als toeschouwer het beste voor?

Kom alvast in de stemming

Een goede warming-up: wist je dat de finalisten aan de nationale kampioenschappen al voorrondes op school hebben gehad en provinciale/kwalificatie wedstrijden? Op onze Facebook en Instagram vind je alle video’s en foto’s daarvan terug. Ook vol interessante informatie en weetjes over Skills The Finals. 

Highlights van de finales

Tip: Bekijk in het programma wanneer en hoe laat de hoogtepunten van de vakwedstrijden zijn. Moedig de finalisten aan tijdens de laatste seconden en spannende momenten! Bij de finale gastheer/gastvrouw verzorgen de mbo-finalisten op woensdag bijvoorbeeld een wijnproeverij, serveren de vmbo-finalisten van horeca, bakker en recreatie op donderdag een driegangendiner uit en presenteren de mbo-finalisten van grafisch vormgeven op vrijdag hun eindproducten.

Tips tijdens Skills The Finals

  • De start en het einde van de vakwedstrijden zijn spannende momenten. Zorg dus dat je dan komt kijken!
  • Ook leuk: bezoek alle vakwedstrijden. Op donderdag kun je ook een kijkje nemen bij de vmbo-vakwedstrijden Skills Talents.
  • Ga ook zelf aan de slag. Bekijk op de plattegrond wat je allemaal kunt doen en maken bij de Play Your Skills activiteiten:

Groepsaanmelding

Kom je met meerdere personen naar Skills The Finals?

Meld je individueel aan

Wil je naar Skills The Finals komen?